Door op “Sta alle cookies toe”, gaat u akkoord met het opslaan van uw cookies op uw apparaat voor site functionaliteit te verbeteren, het analyseren van gebruik en hulp bij onze marketing doeleinden. Bijkijk ons Privacy Beleid voor meer informatie.

een vloerverwarming
op tackerplaten

folie ondergrond

Voordat de vloerverwarmingsbuizen aangebracht worden, leggen wij platen met een folie. Deze folie beschermd de ondervloer. Zoals eerder aangegeven is een vloerverwarming op tackerplaat een goede oplossing wanneer er geen cementvloer aanwezig is en er voldoende opbouwhoogte is.

tackeren van de buizen

Nadat alle platen zijn aangebracht in de ruimtes, kunnen we starten met het tackeren van de buizen. De vloerverwarmingsbuizen worden bevestgd met een clip die in de tackerpaat vastklemt. De buizen worden in een gelijkmatig patroon aangebracht om een gelijkmatige verdeling van de warmte te realiseren.

anhydriet storten

Nadat alle buizen aangebracht zijn op de platen, kunnen we starten met het storten van de dekvloer. Dit doen we door middel van anhydriet. Na en aantal weken kan de leefvloer geïnstalleerd worden. Benieuwd naar hoe anhydriet werkt? Lees hier dan meer.

Een medewerker van Easy Floorheating vloerverwarming die een tackerplaat systeem aan het bevestigen is op een vloer.

op zoek naar een duurzame manier om uw vloer te verwarmen?

Binnen 1 dag gelegd
De meeste vloerverwarming systemen kunnen wij in een enkele dag leggen. Wij zorgen ervoor dat het gehele traject uit handen wordt genomen. Indien er eerst een vloer gestort moet worden, kunnen wij hierbij ondersteuning bieden om hier vervolgens de vloerverwarming overheen te leggen. Klaar om uw woning te verduurzamen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De voordelen van
vloerverwarming

Besparen

Bij vloerverwarming kunt u op lagere temperaturen verwarmd stoken. Hierdoor is vloerverwarming wel 10% tot 15% zuiniger dan radiatoren.

Warmteverdeling

Wij werken met water gebaseerde vloerverwarmingssystemen. Door gebruik te maken van een warmtepomp kunt uw vloer verwarmen, maar ook koelen.

Meer ruimte

Doordat de verwarming bevestigd is in uw vloer, heeft u meer ruimte over in uw pand of woning waar anders een radiator aan de muur hangt. Dit bespaart een hoop ruimte.

luchtkwaliteit

Door de gelijkmatige verdeling van temperatuur zijn er geen temperatuurverschillen in uw woning. Zo ontstaat er geen trek of tocht in uw pand of woning.

weinig onderhoud

Op onze vloerverwarming zit 5 jaar garantie. Wanneer deze geïnstalleerd is, is vrijwel geen onderhoud nodig voor de rest van de levensduur.

combineren

Vloerverwarming biedt u de mogelijkheid om uw huis in te richten zoals u dat wilt. Het is mogelijk om vloerverwarming te combineren met veel soorten vloeren.