Door op “Sta alle cookies toe”, gaat u akkoord met het opslaan van uw cookies op uw apparaat voor site functionaliteit te verbeteren, het analyseren van gebruik en hulp bij onze marketing doeleinden. Bijkijk ons Privacy Beleid voor meer informatie.

een vloerverwarming
in combinatie met anhydriet

Vloerverwarming leggen

Voordat wij de anhydrietvloer kunnen storten, leggen wij eerst een voerverwarmingssysteem aan. Een veel voorkomnde combinatie is anhydriet + noppenplaten. We brengen de vloerverwarmingsbuizen aan door uw hele woning en dekken de randen goed af zodat er geen anhydriet op uw wanden komt.

anhydriet storten

Nadat de vloerverwarming gelegd is, storten wij het anhydriet over het gehele systeem. We lopen door alle ruimes waar het gestort wordt, egaliserend vloer op een nauwkeurige en zorgvuldige manier, en doen als laatste een controle door het anhydriet op te schudden om luchtbellen te voorkomen.

drogen & wonen

Na een aantal weken is de anhydriet vloer gedroogd en kan uw nieuwe leefvloer geïnstalleerd worden. Over het algemeen droogt een anhydriet vloer vrij snel (afhankelijk van omgevingsfactoren) waardoor u vaak binnen anderhalve maand al kunt genieten van uw nieuwe vloerverwarming!

Een medewerker van Easy Floorheating is een anhydriet vloer aan het afwerken

op zoek naar een duurzame manier om uw vloer te verwarmen?

Binnen 1 dag gelegd
De meeste vloerverwarming systemen kunnen wij in een enkele dag leggen. Wij zorgen ervoor dat het gehele traject uit handen wordt genomen. Indien er eerst een vloer gestort moet worden, kunnen wij hierbij ondersteuning bieden om hier vervolgens de vloerverwarming overheen te leggen. Klaar om uw woning te verduurzamen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De voordelen van
vloerverwarming

Besparen

Bij vloerverwarming kunt u op lagere temperaturen verwarmd stoken. Hierdoor is vloerverwarming wel 10% tot 15% zuiniger dan radiatoren.

Warmteverdeling

Wij werken met water gebaseerde vloerverwarmingssystemen. Door gebruik te maken van een warmtepomp kunt uw vloer verwarmen, maar ook koelen.

Meer ruimte

Doordat de verwarming bevestigd is in uw vloer, heeft u meer ruimte over in uw pand of woning waar anders een radiator aan de muur hangt. Dit bespaart een hoop ruimte.

luchtkwaliteit

Door de gelijkmatige verdeling van temperatuur zijn er geen temperatuurverschillen in uw woning. Zo ontstaat er geen trek of tocht in uw pand of woning.

weinig onderhoud

Op onze vloerverwarming zit 5 jaar garantie. Wanneer deze geïnstalleerd is, is vrijwel geen onderhoud nodig voor de rest van de levensduur.

combineren

Vloerverwarming biedt u de mogelijkheid om uw huis in te richten zoals u dat wilt. Het is mogelijk om vloerverwarming te combineren met veel soorten vloeren.