Door op “Sta alle cookies toe”, gaat u akkoord met het opslaan van uw cookies op uw apparaat voor site functionaliteit te verbeteren, het analyseren van gebruik en hulp bij onze marketing doeleinden. Bijkijk ons Privacy Beleid voor meer informatie.

een vloerverwarming
Leggen op noppeplaat

Noppenplaat bevestigen

Voordat de vloerverwarming gelegd wordt, brengen wij de noppenplaten aan op uw ondervloer. Het voordeel van deze noppenplaten zijn dat ze geen permanene beschadiging aanbrengen aan uw ondervloer.

Buizen leggen

Nadat alle platen zijn aangebracht op uw ondervloer, bevestigen wij de buizen op de platen. Wij zorgen ervoor dat de buizen gelegd worden op met een even verdeling om gelijkmatige warmte door uw gehele woning te realiseren.

leefvloer aanleggen

De laatst stap: de leefvloer aanleggen. Nadat wij het vloerverwarmingssysteem hebben aangebracht in uw woning en aangesloten hebben op de verdeler, kan uw leefvloer geïnstalleerd worden op uw nieuwe vloerverwarming.

twee medewerkers van Easy Floorheating die een anhydriet vloer storten in een nieuwe woning met daaronder een noppenplaat vloerverwarmingssysteem

op zoek naar een duurzame manier om uw vloer te verwarmen?

Binnen 1 dag gelegd
De meeste vloerverwarming systemen kunnen wij in een enkele dag leggen. Wij zorgen ervoor dat het gehele traject uit handen wordt genomen. Indien er eerst een vloer gestort moet worden, kunnen wij hierbij ondersteuning bieden om hier vervolgens de vloerverwarming overheen te leggen. Klaar om uw woning te verduurzamen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De voordelen van
vloerverwarming

Besparen

Bij vloerverwarming kunt u op lagere temperaturen verwarmd stoken. Hierdoor is vloerverwarming wel 10% tot 15% zuiniger dan radiatoren.

Warmteverdeling

Wij werken met water gebaseerde vloerverwarmingssystemen. Door gebruik te maken van een warmtepomp kunt uw vloer verwarmen, maar ook koelen.

Meer ruimte

Doordat de verwarming bevestigd is in uw vloer, heeft u meer ruimte over in uw pand of woning waar anders een radiator aan de muur hangt. Dit bespaart een hoop ruimte.

luchtkwaliteit

Door de gelijkmatige verdeling van temperatuur zijn er geen temperatuurverschillen in uw woning. Zo ontstaat er geen trek of tocht in uw pand of woning.

weinig onderhoud

Op onze vloerverwarming zit 5 jaar garantie. Wanneer deze geïnstalleerd is, is vrijwel geen onderhoud nodig voor de rest van de levensduur.

combineren

Vloerverwarming biedt u de mogelijkheid om uw huis in te richten zoals u dat wilt. Het is mogelijk om vloerverwarming te combineren met veel soorten vloeren.