Door op “Sta alle cookies toe”, gaat u akkoord met het opslaan van uw cookies op uw apparaat voor site functionaliteit te verbeteren, het analyseren van gebruik en hulp bij onze marketing doeleinden. Bijkijk ons Privacy Beleid voor meer informatie.

uw vloerverwarming
laten infrezen

frezen van de sleuven

Met het frezen van de sleuven bedoelen we het aanbrengen van de goten waar de vloerverwarmingsbuis in komt te liggen. We gaan met een freesmachine door de gehele ruimte en brengen de sleuven via een gelijkmatig patroon aan.

leggen van de buizen

Nadat uw ruimtes zijn voorzien van sleuven, brengen wij de vloerverwarmingsbuizen. We voorzien de gehele ruimte van vloerverwarming en sluiten deze aan op een lokale verderler waar u later de temperatuur kan regelen van uw vloerverwarming.

afdekken van de vloer

Nadat alle buizen zijn gelegd en aangesloten, kunt u uw vloerverwarming afdekken. Dit kan gedaan worden door middel van een dekvloer waar vervolgens uw leefvloer overheen wordt gelegd.

Een medewerker van Easy Floorheating die een vloerverwarming legt in een ingefreesde vloer

op zoek naar een duurzame manier om uw vloer te verwarmen?

Binnen 1 dag gelegd
De meeste vloerverwarming systemen kunnen wij in een enkele dag leggen. Wij zorgen ervoor dat het gehele traject uit handen wordt genomen. Indien er eerst een vloer gestort moet worden, kunnen wij hierbij ondersteuning bieden om hier vervolgens de vloerverwarming overheen te leggen. Klaar om uw woning te verduurzamen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De voordelen van
vloerverwarming

Besparen

Bij vloerverwarming kunt u op lagere temperaturen verwarmd stoken. Hierdoor is vloerverwarming wel 10% tot 15% zuiniger dan radiatoren.

Warmteverdeling

Wij werken met water gebaseerde vloerverwarmingssystemen. Door gebruik te maken van een warmtepomp kunt uw vloer verwarmen, maar ook koelen.

Meer ruimte

Doordat de verwarming bevestigd is in uw vloer, heeft u meer ruimte over in uw pand of woning waar anders een radiator aan de muur hangt. Dit bespaart een hoop ruimte.

luchtkwaliteit

Door de gelijkmatige verdeling van temperatuur zijn er geen temperatuurverschillen in uw woning. Zo ontstaat er geen trek of tocht in uw pand of woning.

weinig onderhoud

Op onze vloerverwarming zit 5 jaar garantie. Wanneer deze geïnstalleerd is, is vrijwel geen onderhoud nodig voor de rest van de levensduur.

combineren

Vloerverwarming biedt u de mogelijkheid om uw huis in te richten zoals u dat wilt. Het is mogelijk om vloerverwarming te combineren met veel soorten vloeren.