Door op “Sta alle cookies toe”, gaat u akkoord met het opslaan van uw cookies op uw apparaat voor site functionaliteit te verbeteren, het analyseren van gebruik en hulp bij onze marketing doeleinden. Bijkijk ons Privacy Beleid voor meer informatie.

Vloerverwarming zonder
natte producten

Installatie

Een droogbouwsysteem wil zeggen dat de vloerverwarming wordt aagebracht zonder natte producten. Het installeren van een droogbouwsysteem is aantrekkelijk vanwege het lage gewicht en hoge warmteafgifte.

Wanneer droogbouw?

U kunt kiezen voor droogbouw wanneer u te maken heeft met en lage opbouwhoogte vanwege een houten of betonnen constructie. Dit soort systeem wordt vaak ingezet bij renovatie, ongeïsoleerde betonnen vloeren en ruimtes me een hoge geluidsisolatie.

Voordelen

Het kiezen van een droogbouw systeem brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft het bijvoorbeeld een snelle warmteverdeling, kan het systeem gekoppeld worden met koeling en verkort het de bouwtijd van een project.

Een werknemer van Easy Floorheating die ondersteuning biedt bij het aanleggen van een vloerverwarming door de vloerverwarmingsbuis op te tillen

op zoek naar een duurzame manier om uw vloer te verwarmen?

Binnen 1 dag gelegd
De meeste vloerverwarming systemen kunnen wij in een enkele dag leggen. Wij zorgen ervoor dat het gehele traject uit handen wordt genomen. Indien er eerst een vloer gestort moet worden, kunnen wij hierbij ondersteuning bieden om hier vervolgens de vloerverwarming overheen te leggen. Klaar om uw woning te verduurzamen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De voordelen van
vloerverwarming

Besparen

Bij vloerverwarming kunt u op lagere temperaturen verwarmd stoken. Hierdoor is vloerverwarming wel 10% tot 15% zuiniger dan radiatoren.

Warmteverdeling

Wij werken met water gebaseerde vloerverwarmingssystemen. Door gebruik te maken van een warmtepomp kunt uw vloer verwarmen, maar ook koelen.

Meer ruimte

Doordat de verwarming bevestigd is in uw vloer, heeft u meer ruimte over in uw pand of woning waar anders een radiator aan de muur hangt. Dit bespaart een hoop ruimte.

luchtkwaliteit

Door de gelijkmatige verdeling van temperatuur zijn er geen temperatuurverschillen in uw woning. Zo ontstaat er geen trek of tocht in uw pand of woning.

weinig onderhoud

Op onze vloerverwarming zit 5 jaar garantie. Wanneer deze geïnstalleerd is, is vrijwel geen onderhoud nodig voor de rest van de levensduur.

combineren

Vloerverwarming biedt u de mogelijkheid om uw huis in te richten zoals u dat wilt. Het is mogelijk om vloerverwarming te combineren met veel soorten vloeren.